Trabzon’un Araklı ilçesinde 24 derslik yeni bir ilkokul inşa ettirilecek. Bölgedeki hazırlıklar ve çalışmalar başladı. İşte son durum…

Trabzon yenilenen yüzü ile Cumhuriyet'in 100. yılında her zamankinden çok daha gelişmiş ve modern bir görünüme kavuşuyor. Kentin pek çok ilçe ve mahallesi neredeyse baştan aşağı yenileniyor. Bu kez haber, eğitim ile alakalı.

Trabzon Üniversitesi'nden Öğretmenler Günü Programı Trabzon Üniversitesi'nden Öğretmenler Günü Programı

Araklı ilçesine bağlı Yolgören mahallesinde yeni bir ilkokul yapılıyor. Araklı Belediye Başkanı ve beraberindeki ekip, bölgede yapımına başlanan yeni okulun inşaat alanını incelemeye gitti.

24 derslikten oluşacak olan yeni ilkokul, ilçe halkını da oldukça mutlu etti. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy ve teknik ekip, bugün ilkokulun inşaat alanına giderek yerinde incelemelerde bulundu. Yetkililer çalışmalar hakkında son durumu bildirdi.

İlkokul yapımına ön ayak olup bu hayırda bulunan iş insanları Yüksel ve Orhan Özyurt kardeşlere teşekkür eden Belediye Başkanı Çebi, eğitim-öğretime katkı sağlayacak okulun ilçeye hayırlı olmasını diledi. Araklı'ya yeni bir ilkokul kazandıran hayırsever kardeşlerin daha önce de üniversite yaptırdıkları öğrenildi.

Editör: Didem Bektaş