Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentteki tüm ilçeleri gezerek yeniliklerden ve projelerden bahsetti. İşte son haberler…

Başkan Zorluoğlu'nun son turunda ilk adresi Ortahisar ilçesi Fatih Mahallesi oldu. Ardından Akçaabat ilçesine geçerek vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya geldi. Başkanın ziyaretleri sırasında kendisine Vekili Atilla Ataman, Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve partililer de eşlik etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmalarını “Soruna en yakın olan çözüme de en yakındır” mottosuyla sürdürüyor.

Zorluoğlu'nun Akçaabat'taki ziyaretleri Nefsipulathane ve Dürbinar mahalleleri oldu. Başkan Murat Zorluoğlu, burada yaptığı konuşmalar sırasında, "Ganita projemizden sonra Söğütlü Yıldızlı sahili de çok güzel olacak" müjdesini verdi.

"Akçaabat'ta doğal gaz, cadde ve alt yapı düzenlemeleri bitince halkımız bunun keyfini sürecek. Güzel bir pazaryeri ve otopark yapıyoruz. Akçaabat her şeyin en güzeline layık" diyen Zorluoğlu, daha sonra Akçaabatlılar Vakfı'nı da ziyaret etti. 
 

Editör: Didem Bektaş