Trabzon'da bir ilk yaşandı ve Beşikdüzü ilçesinde Diyanet Gençlik Merkezi hizmete açıldı. İşte, yeni merkezin açılışında yaşananlar...

Trabzon Diyanet Gençlik Merkezi, Beşikdüzü İlçe Müftülüğü tarafından hizmete açıldı. Törenin açılış konuşmasını İlçe Müftüsü İhsan Öz yaptı. Trabzon'da bir ilk olan Diyanet Gençlik Merkezi, ilçede kullanılmaz halde olan bir binanın dönüştürülmesiyle birlikte hizmet vermeye başladı.

Benzer merkezler Türkiye'de sayılı yerde var. Trabzon'daki ilk örneği ise Beşikdüzü ilçesinde açıldı. Gençlerin yanlış ortamlara girmesini önlemek ve onlara sportif, kültürel anlamda önemli değerler katmak üzere hizmete giren merkezin, her yaştan vatandaşın ziyaretine açık olduğu belirtildi. Diyanet Gençlik Merkezi'nde Trabzon Beşikdüzü ilçesi halkı Kur'an öğrenme, ders çalışma, spor ve kültürel etkinliklere katılma gibi pek çok fırsat bulacak.

Trabzon Diyanet Gençlik Merkezinin açılışına İl Müftüsü Osman Aydın, Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Çarşıbaşı ilçe Müfüsü Şakir Şahin, parti temsilcileri, daire amirleri, din görevlileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Didem Bektaş