FUTBOL

Trabzon Emniyetinden Osayi-Samuel'e flaş yanıt!

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbi sonrası, Osayi-Samuel'in açıklamalarına Trabzon Emniyeti yanıt verdi.

Abone Ol

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbi sonrası, Osayi-Samuel'in açıklamalarına Trabzon Emniyeti yanıt verdi.

Trabzon'da oynanan Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki derbi sonrası taraftarlar tribünlerden sahaya atlamış, futbolcular da olaya karışmış ve yaşanan skandal olayların ardından birçok kişi gözaltına alınmıştı. Olaylı derbi hakkında son konuşan isimlerden biri de bir taraftarı sahanın ortasında yumruklayan Fenerbahçeli futbolcu Osayi-Samuel idi. Dün Nijerya Milli Takım kampında basına konuşan Osayi Samuel, "Taraftarlar takıma saldırdı, bazılarının üzerinde silah vardı. Takımımı savunmak zorundaydım, nefsi müdafaaydı" açıklamasında bulundu.

Trabzonspor Emniyeti ise Savcılığa sunmak üzere tüm kayıtları inceleyerek bir mütala hazırlıyor. Kayıtlar incelenirken önemli detaylar ortaya çıktı. Sahaya atılanlar ve sahaya girenlerin üzerlerinde yapılan aramalar sonucunda pek çok yabancı cisme rastlandı. Sahaya atılanlar arasında su kutuları, demir para, davul tokmağı hatta çelloya bile rastlandı.

Osayi-Samuel'in 'silah' diye nitelendirdiği cisimler, Trabzon Emniyeti tarafından aynı tanımda kabul edilmedi. Taraftarların sahaya bıçak veya şişle girdiğine dair bir görüntü tespit edilemedi. Üst aramalarında da silah sayılabilecek bir cisim bulunamazken, Fenerbahçeli futbolcunun açıklamaları yalanlandı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }