Trabzon merkezde 36 yıl boyunca faaliyet gösteren eski otogar alanında yıkım işlemleri sürüyor. İşte sürece dair tüm detaylar…

Küçük İşletmeler için SEO Stratejileri Küçük İşletmeler için SEO Stratejileri

Trabzon Sanayi Mahallesi'nde 36 yıl hizmet veren şehirlerarası otogar yıkıldı. Yeni Trabzon Otogarı hizmet vermeye başladı. Öte yandan eski otogarın inşaat alanında iş makineleri tam gaz çalışmalara devam ediyor. 10 bin metrekarelik bir alan kaplayan eski otogarın yarısı yıkılmış durumda.

23 Ekim'de Değirmendere Mahallesi'nde yeni otogar hizmet vermeye başladı. Yıllardır Trabzon kenti için bir muamma olarak kalan eski otogar için sonunda harekete geçildi ve yıkım başladı. Yüklenici firma, 10 personel ve 8 iş makinesi ile yıkım işlemlerinin yarısını tamamladı. Firma temsilcisi Erdinç Aksoy, 6 Kasım'da gerekli izinlerin ardından yıkıma başladıklarını, çalışmaların gelecek hafta tamamlanacağını aktardı.

Şu an 9.500 metrekarelik alanda yıkım gerçekleşiyor. 3 gün sonra hafriyat çalışması başlayacak. Beklentiler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu'nun bu alana çok güzel bir çalışma yapması yönünde.

Editör: Didem Bektaş