Trabzon İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı.

Rize İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak görev yapan Mürüvvet Serap Aydın, Trabzon’a İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak atandı. Trabzon İl Göç İdaresi Müdürü Ramazan Latifoğlu ise Sakarya’ya İl Göç idaresi müdürü olarak atandı.

Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı

MÜRÜVVET SERAP AYDIN KİMDİR?

1986 yılında Rize’de doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Rize’de tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümünden 2010 yılında mezun oldu. 2016 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşletme Bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

2010-2011 yılları arasında Rize Ticaret Borsası tarafından yürütülen bir Avrupa Birliği projesinde Eğitim ve İletişim Koordinatörü olarak görev aldı. 2014 yılında Rize İl Göç İdaresi Müdürlüğünde İl Göç Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayıp, 2018 yılında aynı kurumda İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak görevlendirildi. Halen İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak görev yapan Mürüvvet Serap Aydın evli ve bir çocuk annesidir.

Editör: Haber TS