Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekilliği için aday adaylığı için Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Prof. Dr. Süleyman Türedi’nin yerine Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın atandı.

Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın Yeni Başhekim Olarak Göreve Başladı.

Hastaneden yapılan bilgilendirmede, “Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Ana bilim dalı eğitim ve idare sorumlusu ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı olarak görev yapan Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak göreve başlamıştır’ ifadelerine yer verildi.

Doç. Dr. Aydın, KTÜ Tıp Fakültesinden mezun olmuş ve 2018 yılından itibaren Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmaktadır. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinden önce Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Kurucu Başhekimliğini de yaptı…

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yeni Dönemi

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın, uzun yıllardır hastanede görev yapmış bir isim olması nedeniyle hastanenin mevcut durumunu ve sorunlarını yakından biliyor. Aydın'ın yeni dönemde hastanenin kalitesini ve hizmetlerini daha da yükseltmek için çalışmalar yapması beklenmektedir.