Trabzon'un Maçka ilçesindeki Macera Parkı, Ocak-Kasım ayları arasında 50 bin kişiye ev sahipliği yaptı. Doğa ile iç içe adrenalin tutkusu…

Trabzon, doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turisti her zaman büyülüyor. Maçka ilçesinde hizmet veren Macera Parkı geçtiğimiz Ocak ayından Kasım ayı sonuna kadar toplamda 50 bin yerli ve yabancı turist ağırladı. Adrenalin sevenlerin yeni adresi Trabzon Macera Parkı oluyor.

Maçka ilçesinin girişindeki 46 dönümlük araziye kurulan Macera Parkı, Maçka Belediyesi tarafından işletiliyor. Ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören spor ve eğlence yaşam alanında yamaca kurulu zip coaster, serbest atlama, tırmanma kuleleri, survivor park, dev salıncak ve insan sapanı yer alıyor.

Küçük ziyaretçiler için Tarzan Parkı ve 9 parkurlu survivor park da tesisin içerisinde yer alıyor. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, son 11 ayda 50 bin kişiyi ağırladıklarını ve turist sayısını daha da yukarı çıkarmak istediklerini belirtti. Koçhan, ilçeyi ön plana çıkarmak için çaba gösterdiklerini, Trabzon Maçka Macera Parkı dışında yeni projelerin de olduğunu söyledi.

Editör: Didem Bektaş