Trabzon’un Maçka ilçesinde fidan dikmek için yola çıkan, fakat talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Metin Yolcu için cenaze töreni düzenlendi.

TRABZON’DA KAZA SONUCU VEFAT EDEN METİN YOLCU, BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Tüm Trabzon, orman işçisi Metin Yolcu trafik kazası haberiyle derinden sarsıldı. Trabzon’un Maçka ilçesinde 22 Ekim Cumartesi günü fidan dikmek için yayla yoluna çıkan talihsiz adam, kaza sonucu aracının uçuruma yuvarlanması sonucu kamyonetin içinde hayatını kaybetti.

57 yaşındaki orman işçisi Metin Yolcu’nun cenazesi, bugün (23 Ekim Pazar), İlçe Orman İşletme Şefliğinde düzenlenen tören sonrası toprağa verildi.

Hamsiköy-Yedi Harmanlar Yaylası yolunda dün meydana gelen elim kazada, Metin Yolcu kaptanlığındaki kamyonet bir anda yolda çıkıp uçuruma yuvarlandı. 61 ADC 068 plakalı kamyonette orman işçisi Metin Yolcu ile beraber Maçka Orman İşletme Müdürlüğü Hamsiköy Orman İşletme Şefliği ekipleri de vardı.

Mevkide kar sebebiyle yolların kayganlaşması üzerine Yolcu’nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, kamyonet kaymaya başladı. 300 metrelik uçuruma yuvarlanan araçtan 4 kişi atlayarak kurtuldu. 4 orman işçisi kazayı yara almadan atlattı ve 112’yi arayıp durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, sürücü Metin Yolcu’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Metin Yolcu trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Orman işçisi Yolcu için bugün görev yaptığı İlçe Orman İşletme Şefliğinde cenaze töreni düzenlendi. Mesai arkadaşları ve ailesi, Yolcu’nun mezarı başında gözyaşlarına boğuldu. Metin Yolcu’nun cenazesi, Maçka Başarköy Mahallesi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

GENEL MÜDÜRLÜKTEN TAZİYE MESAJI

Orman Genel Müdürlüğü de kazaya ilişkin resmi sosyal medya hesaplarından taziye mesajı paylaştı. ‘Teşkilatımızın başı sağ olsun’ başlıklı mesajda, “Personellerimizden dört kişi araçtan atlayarak kurtulmuştur. Hayatını kaybeden arkadaşımız Metin Yolcu’ya Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Allah milletimizi her türlü kazadan korusun. Amin” ifadelerine yer verildi.

Editör: Didem Bektaş