TRABZON GUNDEMI

Trabzon milletvekili adayı Meryem Sürmen, Akçaabatlılarla buluştu

Abone Ol

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Meryem Sürmen, seçim ziyaretleri kapsamında bugün de Akçaabat ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

İşte, Meryem Sürmen’in önemli açıklamaları…

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI MERYEM SÜRMEN: "TRABZON İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Sürmen, Trabzon'un her ilçesini karış karış gezerken, seçim günü yaklaşırken vatandaşlarla her konuda sohbet ediyor, onların taleplerini dinliyor. Bugün de Akçaabat İlçesi Söğütlü ve Yıldızlı Mahallelerinde  esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Meryem Sürmen, Çaykaralı gençlerle de buluştu. Sosyal medyadan çay daveti alan AK Parti'li Sürmen, ülkenin geleceğinde önemli bir rol oynayan gençlerle bir arada olmaktan yana mutluluğunu dile getirdi. 

Sürmen, AK Parti olarak vatandaşın, esnafın, çiftçinin her zaman kendilerini güler yüzle karşıladığını, onlarla aralarına mesafe koymadıklarını belirtti. 

“Trabzon ve Trabzon insanı hep en iyisini hak etti. Biz de bu yolda, bu uğurda AK Parti olarak çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz" diyen AK Parti Trabzon milletvekili adayı Meryem Sürmen, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Trabzon'daki mitingine herkesi davet etti.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }