Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş, 23 Nisan Mesajını yayınladı. İşte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel o mesaj…

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 103. yıl dönümü tüm memlekete, milletimize ve tüm dünya çocuklarına hayırlı olsun. 23 Nisan kutlu olsun!”

Trabzon MEB Müdürü Görmüş, günün anlam ve önemine şu ifadelerde değindi:

"103 yıl önce Atatürk'ün bağımsızlık ilkesi ile yola çıkan Türk Milleti, 1920 yılının o şanlı günü özgürlük ruhunun en büyük temsilcisi olmuş, ülkemizin kışını bahara döndürecek bir dirilişin habercisi olmuştur."

"Ulusal egemenlik, özgürlük, eşitlik ve adaletin tek dayanağıdır. TBMM, ülkemizin gelişip dünya milletleri ile bütünleşmesi, millet iradesinin geçerli kılınması sürecinde çok önemli bir rol üstlenmiştir."

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş, çocuklara seslendiği kutlama mesajında şu ifadelere de yer veriyor:

"Geleceğimizin Işığı Sevgili Çocuklar; 

Sizler, milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan güçlü kollarısınız. Türkiye, gelecekte lider ülke konumuna sizlerin sayesinde ulaşacaktır. Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü olarak biz üzerimize düşen görevleri bugüne kadar büyük bir istek ve heyecanla yerine getirmeye çalıştık. Bundan sonrasında da her zaman yanınızda olacağız. Yolunuz uzun ve açık olsun. Sizlere güvenimiz sonsuzdur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum."