Trabzon insanı yaptığı her işle adından söz ettiriyor. Of ilçesinde bir vatandaşın ormana çamaşırhane kurması da gündem oldu.

Trabzon'un Of ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Ali Kılıç, evine su gelmeyince çareyi ormanlık alana çamaşırhane kurmakta buldu.

Pratik zekası ile kıskandıran Karadeniz insanı, bu kez ağızları açıkta bıraktı. Doğma büyüme Oflu Ali Kılıç, evine su gelmeyince ormanlık alandaki evinden 70 metre uzağa kulübe yaptı. Bu kulübede hem içme suyunu tedarik etmeye hem de çamaşırlarını yıkamaya başladı.

Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı

Tek başına yaşayan yaşlı adam, evi dik yamaçta olduğu için suyla buluşmak adına çareyi ormanın ortasına su tedariki için kulübe yapmakta buldu. Boru hattını döşedikten sonra suyun evinin 70 metre ilerisine geldiğini keşfeden adam, kulübenin içine çamaşır makinesi ve kurutma alanı kurdu.

2 sene öncesine dek çamaşırlarını elinde yıkayan Ali Kılıç, şimdi rahatladığını evindeki su depolarını da bulaşıklar için kullandığını anlattı. Trabzon Of ahalisi ormanlık alana kurulan açık hava çamaşırhanesini gördüğünde hayrete düşüyor.

Editör: Didem Bektaş