Trabzonlu Şehit Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer, şehadetinin 6. yıl dönümünde düzenlenecek programla dualarla yâd edilecek. Anma töreni, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi tarafından organize edildi.
Program bugün saat 13.30’da Trabzon Şehitliği’nde gerçekleştirilecek. Şehidin kabri başında Kur’an-ı Kerim okunacak ve dualar edilecek. Ailesi, yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaşın programa katılması bekleniyor.
TRABZON ŞEHİTLİĞİ’NDE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK
21 Şubat 1993 doğumlu olan Kadir Tuncer, 3 Mart 2020 tarihinde şehadete yürüdü. Şehadetinin yıl dönümünde düzenlenecek programda, aziz hatırası bir kez daha yaşatılacak.
Trabzon Şehitliği’nde yapılacak törende Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilecek, ardından dualar edilecek. Katılımcılar, şehidin kabri başında saygı duruşunda bulunarak minnet duygularını ifade edecek.
Anma programı kapsamında birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesi bekleniyor. Trabzon’da her yıl düzenlenen bu tür programlar, şehitlerin unutulmadığını bir kez daha ortaya koyuyor.
DERNEKTEN HALKA DAVET
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi yetkilileri, tüm vatandaşları programa davet etti. Yapılan açıklamada, şehitlerin bu toprakların en kıymetli emanetleri olduğu vurgulandı.
Yetkililer, Kadir Tuncer’in rahmet ve minnetle anıldığını belirterek, Trabzon halkının bu anlamlı günde şehidin ailesinin yanında olmasının önemine dikkat çekti.
Kadir Tuncer anma programı, hem ailesi hem de Trabzon halkı için duygusal anlara sahne olacak. Şehidin hatırası, edilen dualar ve yapılan konuşmalarla bir kez daha yaşatılacak.



