Kahramanmaraş depreminin etkilediği Hatay'dan Trabzon'a getirilen 9 yaşındaki Burak Aldırmaz için anlamlı jest, Murat Zorluoğlu'ndan geldi...

Depremzedelerin getirildiği otelde vatandaşları tek tek ziyaret ederek eksiklerinin giderilmesini sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Muharrem Çimşit, 9 yaşındaki bedensel engelli Burak Aldırmaz'a hediyelerini verdi. Akülü araç ihtiyacı bulunan depremzede çocuğa bir sürpriz daha yapıldı ve Fenerbahçe forması da hediye edildi.

O anlarda yaşananlara Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da görüntülü arama ile tanık oldu. Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde görevlendirilen Zorluoğlu, Trabzon'a yerleştirilen anne Serap Aldırmaz ve oğlu Burak Aldırmaz ile telefonda görüştü.

Trabzon halkının çok iyi olduğunu, kendilerini rahat ettirdiklerini ifade eden anne Aldırmaz, bu görüşme vasıtasıyla minnetini dile getirdi. 9 yaşındaki Burak Aldırmaz'ın Fenerbahçe taraftarı olduğunu öğrenen Zorluoğlu ise çocuğa forma sözü vermişti. Burak'a özel bu kez Trabzonspor forması değil, Fenerbahçe forması verildi.

Editör: Didem Bektaş