GENEL

Trabzon’da Buz Lazer Deneyimi

Abone Ol

Son yılların popüler Lazer Epilasyon tedavisi olan Buz Lazer, Trabzon Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da kullanılmaktadır. Lazer Epilasyon Trabzon merkezleri güvenli ve konforlu olması nedeniyle Buz Lazer ‘i tercih ediyor.

Buz Lazer ve Gelişimi

Lazer epilasyon işlemini konforlu bir hale getirmek için geliştirilen Buz Lazer, günümüzde 80’den fazla ülkede kullanılmaktadır. Kullanıldığı tüm ülkelerde müşteri memnuniyeti çok yüksektir.

Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde lazer ısısına bağlı ağrı cilt rengi koyulaştıkça aynı oranda artmaktadır. Bu nedenle esmer tenli kişilerde lazer epilasyon oldukça ağrılı oluyor. Buz Lazer, lazer epilasyonu ağrısız, hızlı ve konforlu bir hale getirmek için ortaya çıkartılmıştır. Bu düşünceyle uzun yıllar süren araştırmalar yapılarak patentli teknolojiler ile donatılan Buz Lazer, Alma Lasers tarafından geliştirilmiştir.

Sahip olduğu SHR teknolojisi kıl köklerinin kademeli olarak ısıtılmasını sağlamaktadır. Tek tek lazer atımları yerine çoklu lazer atımı ile etkili tahribat uygulaması yapılırken cilt zararlı etkilerden korunmuş olmaktadır. Bu yöntemde tedavi başlığı ciltte sürekli hareket ettirilerek masaj etkisi ile konforlu bir tedavi süreci sağlanmaktadır. Bu gelişmiş teknolojileri sayesinde yoğun lazer ısısı hissedilmediği için ağrısız bir uygulama gerçekleştirilmektedir.

Gelişmiş ve kompakt bir soğutma sistemi olan Ice Teknolojisi ile de ciltte seans boyunca etkili bir soğutma sağlanmaktadır. Tedavi başlığı cilde temas ettiği zaman buz gibi soğuyarak uygulama boyunca cilt – 3 dereceye kadar soğutulmaktadır. Bu sayede cildin anında ferahlaması sağlanırken yüzeyi de bu sayede korunmaktadır.

Bıyık Bölgesi Lazer Epilasyon

Bıyık bölgesi, hormonal etkilere duyarlı kıl köklerinin bulunduğu bir alandır. Bu nedenle dudak üzerindeki tüyler kullanılan ilaçlar veya kozmetik ürünlerin yan etkisi, hormonal veya genetik nedenlerle ergenlik döneminde itibaren kalınlaşarak kıl haline gelebilmektedir.

Sürekli cımbız, ağda, tüy dökücü gibi yöntemlerle geçici çözüm üretmek yerine ağrısız, kalıcı ve güvenli bir çözüm olarak Buz Lazer epilasyon önerilmektedir. Buz Lazer diode tabanlı bir lazer epilasyon sistemi olması nedeniyle bıyık bölgesinde etkili sonuç alınabilmesi söz konusudur. FDA onayına sahip Buz Lazer ile bıyık bölgesinde renk koyulaşması, kabuklanma ve lekelenme gibi aktivasyonlar olmadan uygulama yaptırmak mümkündür.

Buz Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürmektedir?

Tüm vücutta bölgelerinde Buz Lazer uygulaması ergenlik bitimiyle birlikte her yaşta ortalama 8 seans önerilmektedir. Ancak seans sayısı, uygulama yaptıracak kişinin cilt rengi, kıl rengi, kıl sıklığı ve kıl kalınlığı gibi faktörlere bağlı olarak değişebilmektedir. Bazen ek seanslar gerektiği gibi daha az seansta sonuç alınabilmektedir.

Tüm bu avantajları ile Trabzon lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer tercih edilmektedir.

Periyodik bakımı yapılan veya orijinal cihazları kullanan yalnızca Gerçek Buz Lazer merkezlerinin bulunduğu https://www.buzlazer.com adresindeki listeyi kontrol edebilirsiniz.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }