Gülbaharhatun - Vakfıkebir 1874 SK takıımları arasında oynanan karışalaşmanın orta hakemi İsmail Düzgün yardımcıları Abdülhamit Akyıldız ile Metin Taraklı, Vakfıkebir 1874 SK bir oyuncu tarafından saldırıya uğradı. 

Trabzon'da yayınlanan bir yerel gazetenin spor muhabiri de olan İsmail Düzgün görme kaybı yaşadı. 

İsmail Düzgün saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.

HER GÜN OLAY

Özellikle Trabzon 2 Amatör Küme müsabakalarında hakemlere saldırı alışkanlık haline geldi.

Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı

Hemen hemen her maçta hakeme saldırı oluyor.

İL HAKEM KURULU SESSİZ

Trabzon İl Hakem Kurulu, hakem saldırılarına karşı sessizliğini koruyor.

Şu ana kadar hakemlere yapılan fiili saldırılara tepki koymayan kurul hayal kırıklığı yaşatıyor.

VAKFIKEBİR 1874'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Söz konusu olayla ilgili açıklama yayınlayan Vakfıkebir 1874 Kulübü yaşanan olayı kınadı ve olayı gerçekleştiren oyuncuyu kadro dışı bıraktığnı açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 15/11/2023 tarihinde Gülbaharspor – Vakfıkebir 1874 SK müsabakasının 70. Dakikasında maçın tatil edilmesi ve yaşanan olaylarla ilgili olarak Yönetim Kurulumuz Olağanüstü toplanmış ve yaşanan olaylar neticesinde kulübümüz A Takım oyuncusu Murat EYÜPOĞLU’nun süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.

Vakfıkebir 1874 SK olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar Türk Sporunun ve Futbolunun gelişmesi açısından gerek alt yapı gerekse A takım olarak Fair Play mücadelesinden bulunmuşuzdur. Bu anlamda Sporda Şiddetin önlenmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Türk Sporunun en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz

Editör: Haber TS