Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

Mücadelenin ilk yarısında tempo olmadı. Trabzonspor'un 7, Kasımpaşa'nın 3 şutunun olduğu ilk yarıda tek isabetli deneme Valentin Eysseric'ten geldi. Eysseric'in serbest vuruşunda Uğurcan iyi uzanarak topu çelmeyi başardı. Trabzonspor ise Bakasetas ile ilk 45 dakikadaki en net fırsatından faydalanamadı.

İkinci yarıda Trabzonspor oyunun kontrolünü aldı. Temponun ilk yarıya göre daha yüksek olduğu bu devrede bordo mavililerin baskısı gol getirmedi.

Evindeki yenilmezlik 29 lig maçına çıkaran Trabzonspor, puanını 17'ye yükseltti. Son haftaların yükselişteki takımı Kasımpaşa ise 13 puana yükseldi.

Trabzonspor, gelecek hafta Beşiktaş'a konuk olacak. Kasımpaşa ise sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak.

AVCI'DAN 2 DEĞİŞİKLİK

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Monaco ile oynadığı karşılaşmanın 11'ine göre 2 değişiklikle sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, savunmada Denswil'in yerine Hugo'yu görevlendirdi. Brezilyalı oyuncu, stoperde Bartra ile görev yaptı.

Avcı, orta alanda ise Bardhi'yi yedek kulübesine çekerken Monaco maçında sakatlığı nedeniyle ikinci yarıda oyuna dahil ettiği Yunan futbolcu Bakasetas'ı görevlendirdi.

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Edin Visca, Dorukhan Toköz, Serkan Asan ve Bruno Peres, karşılaşmada forma giyemedi.

İKİ ESKİ KASIMPAŞALI, KASIMPAŞA KARŞISINDA

Kasımpaşa'da daha önce forma giyen Eren Elmalı ve Trezeguet eski takımlarına karşı ilk 11'de forma giydi, Yusuf Erdoğan yedek kulübesinde otururken Doğucan Haspolat ise maç kadrosunda kendine yer bulamadı.

Bu arada Trabzonspor taraftarları, karşılaşmaya çok fazla ilgi göstermedi. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde yer yer boşluklar gözlendi.
 

Editör: Haber TS