Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi Toplantısı Yapıldı Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi Toplantısı Yapıldı

Trabzon merkezde Hisarın Çiçekleri Çocuk Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla konser verdi. İşte detaylar!

Trabzon'da 150 ilkokul öğrencisinden oluşan "Hisarın Çiçekleri Çocuk Korosu", 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz bir konserle kutladı. Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve 14 okuldan 15 müzik öğretmeninin katkılarıyla hazırlanan konser, Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki Atatürk Alanı'nda büyük ilgi gördü.

Konser boyunca Türk bayrakları ve kırmızı beyaz balonlarla süslenen alanda coşkulu bir atmosfer hakimdi. Minik koro üyeleri, 8 farklı çocuk şarkısını seslendirerek izleyenleri büyüledi. Konserin repertuarında yer alan "Ben Türk Çocuğuyum" ve "Parla" gibi marşlar da izleyicileri duygulandırdı.

Konseri izleyenler arasında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ve Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş da vardı. Uygun, yaptığı açıklamada çocukların toplumun göz bebeği olduğunu ve Atatürk'ün de çocuklara büyük önem verdiğini belirterek, "Bugün burada bu keyifli anı yaşatan öğrencilerimi ve öğretmenlerimi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hisarın Çiçekleri Çocuk Korosu'nun 23 Nisan konseri, Trabzon'da bayram coşkusunu en güzel şekilde yansıtan etkinliklerden biri oldu. Çocukların seslendirdiği birbirinden güzel 8 çocuk şarkısı ve coşkulu atmosfer, izleyenlere unutulmaz bir deneyim yaşattı.