10 Mayıs Çarşamba günü İYİ Parti ve MHP Trabzon'da ayrı yerlerde miting yapacak. İşte, son dakika haberin detayları...

Türkiye pazar günü seçime gidiyor, partiler ülkenin farklı bölgelerinde her gün yeni bir şehirde miting yapmaya devam ediyor. 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü ilginç bir tesadüf yaşanacak. Trabzon'daki mitingler bugün iki karşıt partinin sevenlerini bir araya getirecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Trabzon'un farklı yerlerinde miting yapacak. Seçim konuşmasının detayları ve trafiğe kapalı olacak yollar şu şekilde...

MHP mitingi Gülbahar Hatun Mahallesi Atapark Alanı'nda gerçekleşecek. İYİ Parti Trabzon mitingi ise Kent Meydanı'nda yapılacak. 

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü MHP ve İYİ Parti mitinglerinden ötürü trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu.

Saat 08.30 ila 16.30 arasında Trabzonspor Bulvarı'nda İnönü Caddesi Kavşağı Hatuncuk Cami önünden yeni valilik binası arası ve bağlantı yolları ile Mumcular Sokak Varlıbaş Alışveriş Merkezi yanı bugün trafiğe kapalı olacak.

Saat 14.00 ila 18.30 arasında Şehit İbrahim Karaoğlan Caddesi (Liman Kavşağı'ndan Taşbaşı Meydan arası) ve bağlantı yolları, Baro Kavşağı meydan girişi ile İmperial Hastanesi'nden Gazipaşa Caddesi'ne bağlantı yolu ve meydan bölgesi bağlantı yolları araç trafiğine kapalı olacak.

Editör: Didem Bektaş