Trabzon Akçaabat'ta korkutan yangın! Araba alevlere teslim oldu Trabzon Akçaabat'ta korkutan yangın! Araba alevlere teslim oldu

Trabzon dün dehşeti yaşadı. Ortahisar ilçesine bağlı Toklu mahallesinde bulunan bir kargo şubesine girip kargo çalışanlarıyla tartışma yaşayan şahıs, bir anda tabancasına sarıldı. Tartıştığı A.G., R.Y. ve E.İ. adlı çalışanlara silahla tehdit suçundan aranan Y.A. adlı şüpheli, emniyet ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheli Y.A., Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığında ifadesinin alınmasının ardından Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince "Silahla Tehdit "suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın iç yüzü ise daha sonra ortaya çıktı. Trabzon Ortahisar'daki Sürat Kargo şubesinde silahla dehşet saçan 33 yaşındaki Y.A.'nın ifadesinde, kız arkadaşıyla tartıştığı ve kargo şubesinin önündeki paketlere tekme attığı, olayı gören kargo şubesi çalışanlarıyla bu sebeple kavga etmeye başladığı öğrenildi. Aralarında kısa bir boğuşma olduktan sonra silahını ateşleyen Y.A., 7 el ateş etti. Resul Y.'nin boğazını sıkmaya çalışan saldırgan daha sonra şubeden ayrıldı. Kargo şubesi çalışanlarının ihbarı üzerine polis ekipleri adrese ulaştı ve şüpheli yakalandı. O anlar an be an güvenlik kameralarına yansıdı.