"Zor günlerde kenetlendik" diyen AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Bakan Adil Karaismailoğlu, son konuşmasıyla gündemde. Ulaştırma ve Altyapı Bakan AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da deprem bölgelerinde gönüllü görev yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

6 Şubat merkezli depremlerden sonra Adıyaman'a gittiklerini, ikinci depreme orada yakalandıklarını anlatan Karaismailoğlu, "Buraları eskisinden çok daha iyi hale getireceğiz" diyerek depremzedelere söz verdi. 

Türk'ün zor günlerde nasıl kenetlendiğini ifade eden Bakan Karaismailoğlu, konteyner kentler, gıda, ulaşım ve benzeri desteklerin Cumhurbaşkanımız önderliğinde ve yardımsever halk tarafından nasıl işlediğini anlattı.

"Pazar günü bu seçimi sonuçlandırırsak ilk işimiz Adıyaman'a gitmek olacak" sözünü veren Adil Karaismailoğlu, seçim için Trabzon'da olduklarını da sözlerine ekledi. İzolatör ve depreme dayanıklı yeni yapılara da değinen Bakan, "Pazar seçim var. Bu bir zihniyet meselesidir. Çok iyi karar verilmesi lazım. AK Parti ile nereden nereye gelindi" şeklinde konuştu.

Editör: Didem Bektaş