AK Parti Trabzon milletvekili adayı Bakan Adil Karaismailoğlu, Trabzon'daki esnafla bir araya gelerek seçim öncesi önemli bir konuşma yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da esnafla bir araya geldiği konuşmasında, seçimden sonra eski günlere geri dönemeyiz açıklamasıyla gündem oldu. Millet İttifakı ve diğer rakip adayların Türkiye için tehlike teşkil ettiğine değinen Adil Karaismailoğlu, "Bunlara tabii ki geçit vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Aslen Trabzonlu olan Adil Karaismailoğlu, Trabzon sokaklarının verdiği enerjiyle 81 ilde imza atmaya çalıştıklarından, çok büyük işler yaptıklarından, AK Parti olarak Türkiye için her birey için dünyanın en özel işlerini yaptıklarından bahsetti.

Trabzon 1. sıradan milletvekili adayı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti ve iktidar nezdinde yapılan çalışmaları bir kez daha hatırlattı. Trabzon'daki esnafla buluşan Bakanın seçim öncesi karşıt gruba olan bakış açısından önemli kesitler bu konuşmada geçti.

Karaismailoğlu, "Çok bedeller ödedik. Bunu en iyi Trabzonlular bilir. Her evde şehidimiz var. Eski günlere dönemeyiz. Trabzon olarak, Türkiye olarak onlara geçit vermeyeceğiz. Trabzon Yeni Havalimanı projemizi de açıkladık. Seçim günü ve sonrası bütün sıkıntıları tarihe gömeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Didem Bektaş