Trabzon'da Muhtarlar, Spor Projeleri için Bir Araya Geldi

Abone Ol

Trabzon'da gençlerin sporla tanışması ve buluşması için çalışmalar yürütülüyor.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, mahalle muhtarları ile 'spor' işbirliği içerisinde. Gençleri teknoloji bağımlılığı ve diğer bağımlılıklardan uzaklaştırmak adına başlatılan projede, il genelinde çeşitli sportik etkinlikler ve kurslar düzenlenecek.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, kent genelinde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek bu konu hakkında son gelişmeleri takip ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, Değirmendere Mahallesi Muhtarı Saniye Kaya, Çamoba Muhtarı Osman Sivri, 1 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Şenol Yılmaz, 2 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Ali Turhal ve 3 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Mahmut Hayır’la görüşen İl Müdürü Öztürk, gençlerin etkinliklere katılım göstermesini önemsediklerini ifade etti. Tiyatro, müzik kursları ve gezilerle yürütülecek programda muhtarların mahallelinin bu kurslara katılım göstermesini heyecanla bekledikleri belirtildi. İl Müdürü, bakanlığın faaliyetlerini ve projelerini muhtarlara aktarırken, onların çocuk ve gençlerle bir araya gelmelerini sağlamak için modern tesislerin hizmet verdiğini açıkladı.

Belirlenen konularda Trabzon'daki muhtarlarla her türlü işbirliği için fikir birliğine varıldığı aktarıldı. Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Adnan Köseoğlu ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi de bu görüşmelere katılım gösteriyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }