Trabzon'da şehit anneleri Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti. Kabristan ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarının düzenlediği programa katılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Trabzon'daki etkinlikten sonra Maçka ilçesine geçerek Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'e ev ziyaretinde bulundu.

Eronat programında daha sonra, 2017 yılında bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti. Eren'in annesiyle birlikte kabristan ziyaretinde bulunan Eronat, şehidin mezarı başında dua etti. Eronat, Bülbül'ün annesine "Benim şehidimin adı da Eren Şahin. Çok ortak yönümüz var, isimler aynı" dedi.

AK Parti'nin 'Siyaset Akademisi Kadın' Programı amacıyla Trabzon'a geldiğini belirten Oya Eronat, "Allah Ayşe anne gibi yürekli annelerin, Eren gibi yürekli insanların sayısını artırsın. Şehitlik makamı sonsuza kadar. Rabb'im gençlerimizi bu ateşten korusun." ifadelerini kullandı.

İki acılı şehit annesinin ortak noktası Eren adındaki evlatlarını kaybetmesiydi. Eronat da 17 yaşındaki oğlu Eren'i 2008 yılındaki PKK saldırısında Diyarbakır'da şehit vermişti.

Editör: Didem Bektaş