Trabzon Yomra'da yaralı köpeğin üzerine moloz döktüler. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte kan donduran olayın perde arkası...

14 Aralık'ta Trabzon'un Yomra ilçesinde bir sokak köpeğine araç çarptı. Kazada feci yaralanan talihsiz köpek, Belediye çalışanı B.Ç. ve N.H. tarafından kamyonet kasasına atılarak üzerine bir de moloz yığını döküldü. Belediye çalışanları verdikleri ifadede köpeği ölü sandıklarını söyledi.

Ekipler, kamyonetin kasasına koydukları yaralı hayvanın üzerine bir adresten aldıkları molozu döktü. Çevredeki vatandaşlar o anları kameraya kaydetmişti. Çekim yapan vatandaş, köpeğin can çekiştiğini, ölü olmadığını söyleyerek videoyu sosyal medyada paylaşarak şikayette bulundu. Görüntüler tepkilere neden olurken belediye çalışanları hakkında soruşturma başlatıldı.

Soruşturmaya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü de dahil olurken, talihsiz köpeğin cesedi otopsi için Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’ne gönderildi. Otopsi raporuna göre köpekte kazaya işaret izlere rastlanmadı. Detaylı otopsi raporu henüz çıkmadı.