Trabzon'un Sürmene ilçesindeki bir vatandaş, deprem bölgesine gönderdiği yardım kutusunun içinde altınlarını sakladığını unuttu!

Trabzon Sürmene ilçesinde yaşayan Aksayan ailesi, deprem bölgelerinden Gaziantep'e yardım kolisi gönderdi. Ancak düğün için biriktirdikleri altınları sakladıkları ayakkabıyı unutup o ayakkabıyı da yardım paketine koymuşlardı. Bu durum sonradan akıllarına geldi. Öte yandan, yardım poşetinin izini süren aile maalesef altınlarına ulaşamadı.

Dursun Aksayan, ailesinin depremzedeler için hazırladığı mont, kazak, ayakkabı gibi eşyaları paketleyip toplama merkezine teslim etti. Aradan 4 gün geçtikten sonra içinde altınları sakladıkları ayakkabıyı deprem bölgesi Gaziantep'e gönderdiklerini anladılar. Dursun Aksayan, Gaziantep'e giderek altınlarının izini sürse de henüz bir ipucuna rastlamadı. Düğünlerini 19 Temmuz'da yapacak olan Aksayan ailesi, bölgede araştırmalara devam ediyor. Emniyete de bildirilen olayda Aksayan ailesine ait 80 gram külçe altının izi sürülmeye devam ediyor.

Trabzon'da depremzedeler için devam eden yardım kampanyası büyük ilgi gördü. Trabzonlular deprem bölgelerine ihtiyaç duyulabilecek eşyaları göndermeye devam ediyor.

Editör: Didem Bektaş