Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde gelen bir ihbar, polis ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Edinilen bilgilere göre, Trabzon’dan Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü arayan bir kişi, telefonda “İki yeğenimi öldürdüm, gidip cesetlerini evden alın” ifadelerini kullandı.
İhbar üzerine, Yeni Mahalle 603. Sokak’taki belirtilen adrese çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yeri güvenlik çemberine alındı.
Aile İçi Tartışma Gerilimi Tetikledi
Yapılan incelemelerde, ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Polis ekiplerinin araştırmasına göre, evde yaşayan çift arasında yaşanan tartışma sırasında eşlerden biri, Trabzon’daki akrabalarını telefonla arayarak “Ben bunları öldüreceğim” dedi. Bu sözlerin ciddiye alınması üzerine panikleyen akrabalar, durumu emniyete bildirdi.
Soruşturma Başlatıldı
Polis ekipleri olay yerinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmazken, olayın aile içi tartışmadan kaynaklandığı ve can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı tespit edildi.
Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.







