Acun Ilıcalı Survivor 2023 kadrosundaki isimleri teker teker açıklıyor. 4. yarışmacı Trabzonlu ünlü şarkıcı Yusuf Güney oldu.

SURVIVOR 2023 KADROSUNDAKİ 4. İSİM YUSUF GÜNEY OLDU

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her dönemde milyonları ekrana kilitleyen Survivor yarışması 2023'ün Ocak ayında başlıyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı son duyurularla bu yılki Ünlüler takımının yarışmacılarını tek tek açıklamaya başladı.

Survivor 2023 kadrosunda birbirinden iddialı isimler yer alacak. İlk açıklanan isimler arasında Berdan Mardini, Murat Eken ve Ümit Erdim yer alıyor. Survivor 2023 macerasına katılacak 4. ünlü isim de belli oldu. Trabzon doğumlu, ünlü şarkıcı Yusuf Güney de Survivor yolcusu...

Dominik için son hazırlıklarını yapan yarışmacılar arasında fenomenler, sporcular, oyuncu ve şarkıcılar da yer alıyor. Acun Ilıcalı, "Sevgili Yusuf Güney, Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim" notuyla ünlüler takımının 4. ismini de açıkladı.

YUSUF GÜNEY KİMDİR?

5 Haziran 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Yusuf Güney, aslen Gümüşhanelidir. 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşamış, sonra Londra'ya yerleşmiştir. Orada pazarlama ile uğraşan Güney, 2005 yılında Rafet El Roman ile tanışarak müzik piyasasına adım atmıştır. 2008 yılında Aşk-ı Virane adlı bestesini yapmış ve ikilinin düeti uzun yıllar hafızalarda yer edinmiştir.