Selçuk İnan'ın Trabzonspor Maçı Öncesi Sözleri Selçuk İnan'ın Trabzonspor Maçı Öncesi Sözleri

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Abdullah Avcı'nın ekibi Trabzonspor ile Hikmet Karaman'ın yönetimindeki Adana Demirspor karşı karşıya geldi.

Papara Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Trabzonspor 1-0 kazanırken galibiyet golü 21. dakikada Trezeguet'den geldi.

Adana Demirspor'da Jose Rodriguez 90+4'te kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla birlikte ligde üst üste 3. galibiyetini alan Trabzonspor puanını 46'ya yükseltirken, ligdeki son 17 maçında sadece 1 galibiyet alan Adana Demirspor 32 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki maç haftasında Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor'a konuk olurken, Adana Demirspor sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

TRABZONSPOR'DA TEK DEĞİŞİKLİK

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Yukatel Adana Demirspor'u konuk eden Trabzonspor, geçen hafta 2-0 kazandığı Siltaş Yapı Pendikspor maçının ilk 11'ine göre tek değişiklikle sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Fernandez'in yokluğunda Mendy'i stopere çekerken, bu oyuncunun yerine Umut Güneş'e ilk 11'de görev verdi.

Bordo-mavili takımda Fernandez'in yanı sıra Hüseyin Türkmen, Orsic ve Filip Benkovic de kadroda yer almadı.

Trabzonspor'da Afrika Kupası'ndan dönen Nicolas Pepe ile Paul Onuachu, Pendikspor maçının ardından Adana Demirspor karşılaşmasına da yedek kulübesinde başladı.

Bordo-mavili taraftarlar maça fazla ilgi göstermezken, Papara Park tribünlerindeki geniş boşluklar dikkati çekti. Misafir takım tribününde de az sayıda taraftar yer aldı.

TREZEGUET UÇUŞA GEÇTİ

Trabzonspor'un Mısırlı yıldızı Trezeguet, Trabzonspor'un kazandığı son 4 resmi maçta da gol atmayı başardı. 3'ü lig, 1'i kupa maçı olmak üzere son 4 maçta 4 gol atan Trezeguet, bu süreçte takımının aldığı galibiyetlerde kilit rol oynadı

ONUACHU VE PEPE GERİ DÖNDÜ

Trabzonspor'da Afrika Kupası'ndan dönen Nijeryalı Paul Onuachu ve Fildişi Sahilli Nicolas Pepe, uzun bir süre aradan sonra Trabzonspor formasıyla sahaya çıktılar. 63. dakikada oyuna dahil olan iki oyuncu, Enis Destan ve Edin Visca'nın yerlerine oyuna dahil oldular.

ADANA DEMİRSPOR'UN YÜZÜ GÜLMÜYOR

Ligde oynadığı son 17 maçta sadece 1 galibiyet alan Adana Demirspor'un galibiyet hasreti 10 maça çıktı. Öte yandan Adana ekibi, Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 7 maçtan da galibiyetle ayrılamadı.
 

Editör: Haber TS