Süper Lig 8. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Adana Demirspor deplasmanına konuk oldu. Yeni Adana Stadyumu'ndaki maçı Trabzonspor, 1-0'lık skorla kaybetti.

Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golü 30. dakikada Luis Nani attı. Türkiye'de daha önce Fenerbahçe forması giyen Portekizli yıldız, Türkiye kariyerinde Trabzonspor'a karşı 3. golünü attı.

YUSUF DİREĞE TAKILDI

Adana Demirspor, 42. dakikada Yusuf Sarı ile direği geçemedi.

BALOTELLI 63'TE OYUNA GİRDİ

Akdeniz ekibinin yeni transferi Mario Balotelli, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Balotelli, 63. dakikada M'Baye Niang yerine oyuna dahil oldu.

ADANA'DAN BİR İLK

Adana Demirspor, Trabzonspor karşısındaki galibiyetiyle birlikte lig tarihinde ilk kez iç sahada oynadığı ilk 5 maçı da kazandı.

Bu sonucun ardından Adana Demirspor, ligde 17 puana yükseldi. Trabzonspor, 12 puanda kaldı.

Adana Demirspor, milli aradan sonra 9. haftada Fatih Karagümrük deplasmanına gidecek. Trabzonspor ise sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak.

BJELICA'DAN 4 DEĞİŞİKLİK

Trendyol Süper Ligi'nin 8. haftasında Yukatel Adana Demirspor'a konuk olan Trabzonspor'da teknik direktör Nenad Bjelica, son oynadıkları Siltaş Yapı Pendikspor maçının başlangıç 11'ine göre 4 değişikliğe gitti.

Abdullah Avcı Kupa Maçı Öncesi Takımı Böyle Uyardı Abdullah Avcı Kupa Maçı Öncesi Takımı Böyle Uyardı

Bordo-mavili takım Adana Demirspor karşısına; Uğurcan Çakır, Larsen, Baniya, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Bakasetas, Visca, Fountas, Bardhi ve Onuachu ilk 11'iyle çıktı.

Teknik direktör Nenad Bjelica, Akdeniz ekibi karşısında 4 değişikliğe gitti. Pendikspor maçında kırmızı kart gören Batista Mendy ile sakatlığı süren Filip Benkovic bu maçta kadroda yer almazken, Pendikspor karşısında ilk 11'de yer alan Mehmet Can Aydın ile Trezeguet yedek soyundu.

Bjelica, bu oyuncular yerine Pendikspor'a karşı sonradan oyuna giren giren Denswil, Larsen, Berat Özdemir ve Fountas'a bu maçta ilk 11'de yer verdi.

Trabzonsporlu bir grup taraftar da kendilerine ayrılan tribünde takımlarını destekledi.