Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Exxen ve TV8 kanallarından yayınlanacak olan Trabzonspor-Basel maçının reklam gelirlerinin depremzedeler için kullanılacağını açıkladı.

Trabzonspor-Basel Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak olan Trabzonspor - Basel maçı 16 Şubat 2023 Perşembe akşamı Akyazı Stadı'nda oynanacak. Maçın tüm geliri deprem bölgelerine ve depremzedelere gidecek. Trabzon halkı ve taraftardan depremzedeler için hazırlanan bu anlamlı kampanyaya tam destek geldi. Biletler satışa sunulduktan sonra saniyeler için 5 bin bile alındı. Acun Ilıcalı, Trabzonspor Basel maçını şifresiz olarak TV8 ekranından verileceğini açıkladı.

Maç Biletleri ve Reklam Gelirleri Depremzedeler için Kullanılacak

TV8’den naklen yayınlanacak olan UEFA Konferans Ligi karşılaşmasının tüm reklam geliri deprem bölgesine gönderilecek.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, üç büyüklerden gelen #Hepbirlikteetiketiyle‘Yaralarımızı beraber saralım’ mesajını Twitter hesabından paylaştı. Türkiye'nin bu acılı günlerinde spor kulüplerinden gelen büyük destek sürüyor.

Trabzonspor Basel maçı biletleri ve TV8 reklam gelirleri depremzede vatandaşların yararına kullanılacak. Trabzon Akyazı Stadı'ndaki maça TFF Başkanı, UEFA Başkanı ve Süper Lig kulüplerinin başkanları da siyah giysilerle katılacak.

Trabzonspor-Basel maçı biletleri, VIP Platinum: 750TL, VIP Gold: 500TL, VIP Silver 400TL, Batı: 250TL, Doğu: 200 TL, Yavru Fırtına: 125TL, Kale arkası: 100 TL’den satıldı.