Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve beraberindeki yönetim kurulundan TTSO'ya anlamlı ziyaret. İşte konuşmalardan önemli satır başlıkları.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) geçtiğimiz ay yapılan yeni dönem başkanlık seçimiyle hareketli günler geçirdi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi oldu. Erkut Çelebi bugün Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini TTSO bünyesinde ağırladı.

Trabzonspor Başkanı ve heyeti, Erkut Çelebi ve TTSO'nun ev sahipliğinde, Meclis Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerince karşılandı. Ağaoğlu, TTSO yeni dönem kuruluna görevlerinde başarılar diledi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, geçtiğimiz Süper Lig sezonunda şampiyonluk getiren Trabzonspor 'u kutladıklarını ve tüm Trabzon'a büyük bir sevinç ve gurur yaşattıklarını söyledi. Çelebi, Ağaoğlu'na, "Trabzon iş dünyası olarak daima bu başarıların tekrarlanması için elimizden geleni yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. Erkut Çelebi ve Hülya Ulusoy, TTSO ziyaretinin sonunda Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na hediye takdim etti.

Editör: Didem Bektaş