Bordo-mavili kulüp, Polonya ekibi Włocławek’in eski çalıştırıcısıyla anlaşma sağladı.
Trabzonspor Basketbol Takımı’nda teknik yapılanma süreci hızla tamamlanıyor. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne yükselmesinin ardından başantrenör Faruk Beşok ile yollarını ayıran Karadeniz ekibi, takımın başına tecrübeli çalıştırıcı Selçuk Ernak’ı getirme kararı aldı.
Salı Günü Resmî İmza Bekleniyor
Son olarak Polonya Basketbol Ligi ekiplerinden Włocławek’i çalıştıran Ernak’ın, salı günü Trabzon’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. Kulüpten yapılacak açıklamayla birlikte anlaşmanın detaylarının duyurulması bekleniyor.
Kariyerinde Öne Çıkan Başarılar
Tecrübeli teknik adam, Türkiye’de daha önce Banvit, Darüşşafaka ve Sakarya Büyükşehir gibi takımlarda başantrenörlük yaptı. Geliştirdiği genç oyuncular ve savunma odaklı oyun sistemiyle tanınan Ernak, Polonya'daki performansıyla da dikkat çekmişti.
Trabzonspor'un yeni sezonda hedeflerini daha yukarıya taşıması beklenirken, Ernak’ın bu süreçte önemli bir rol üstlenmesi planlanıyor.