Trabzonspor ile Beşiktaş, Pazar günü saat 20:00’da Akyazı Stadında kozlarını paylaşacak. Bordo – Mavililer için kötü giden gidişata bir nevi son verme adına büyük önem taşıyan karşılaşmaya Beşiktaş taraftarı alınmayacak. 

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI STADA ALINMAYACAK! 
Trabzon İl Güvenlik Kurulu bugün yaptığı toplantı sonrasında Beşiktaş taraftarlarının, Akyazı’daki stada alınmamasına karar verdi. 
Trabzon’da alınan bu karar ise bir nevi, ilk yarıda İstanbul’da oynanan maç öncesi alınan kararın rövanşı gibi oldu.. 

GALATASARAYLILAR, TRABZON’DA MİSAFİR TRİBÜNDEYDİ
Hatırlanacağı üzere Trabzonspor, deplasman tribün yasağının ortadan kalkması için büyük çaba sarf etmiş bu noktada Galatasaray ile ilk devreye oynanan maçta sarı kırmızılı taraftarlar bordo – mavililerin tribününde yerlerini almıştı. 

İSTANBUL’DAKİ BEŞİKTAŞ MAÇINA, TRABZONSPORLU TARAFTARLAR ALINMAMIŞTI
Ancak bu karardan sonra Trabzonspor’un ilk İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmada bordo – mavili taraftarlara İl Güvenlik Kurulu tarafından yasak koyuldu… 
İlk yarıda Trabzonsporlu taraftarlar Beşiktaş’ın stadında yerlerini alamayınca, şimdi de siyah beyazlı taraftarlar, bordo – mavililerin stadında misafir tribünde yerlerini alamadı. 

İSTANBUL’DAKİ GALATASARAY MAÇINA TRABZONSPORLU TARAFTARLAR ALINMIŞTI
Trabzonspor’un ikinci yarıda Galatasaray ile İstanbul’da oynadığı karşılaşmada ise aynı Trabzon’da olduğu gibi bu kez bordo – mavili taraftarlar Ali Sami Yen’de misafir tribünde maçı izledi…

Editör: Haber TS