Trabzonspor’un şampiyonluğunu konu edinen ‘İnadıyla Şampiyon' belgeseli vizyona girdikten sonra taraftarların ilgisiyle karşılaşmaya devam ediyor.

Bordo mavi takımın efsane futbolcuları Ali Kemal Denizci, Necati Özçağlayan, Serdar Bali ve Turgay Semercioğlu bugün Forum Trabzon'da taraftarlar ile bir araya gelerek filmi izledi.

Takımda Kalmak İstiyor Takımda Kalmak İstiyor

YÖNETMEN BEDRAN GÜZEL: ÇOK HEYECANLIYIM

Filmin yönetmeni Bedran Güzel açıklamasında, “Çok büyük futbolcu ve ağabeylerim ile filmi izlediğim için mutluyum. Çekim aşaması yaklaşık 6-7 ay sürdü. Sonrasında montaj aşamasına geçtik. Tarihi çok kuvvetli bir kulüp olan Trabzonspor için ince eleyip sık dokuduk. Biz onların gösterdiği emeği göstermeye çalıştık. Herkes sağ olsun bize çok yardımcı oldu. Film için çok heyecanlıyım. Trabzonspor’un tarihine çok hakim değildim. Bu film ile Trabzonspor’un tarihi ve kuruluşunu öğrendim” dedi.

ALİ KEMAL DENİZCİ: GURURLUYUZ

Trabzonspor’un efsane futbolcusu Ali Kemal Denizci film nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, “Kendi dönemim ve şimdiki dönemin farklılıklarını yaşıyoruz. Şu an varlık içerisinde olan ve o dönem yokluk içerisinde olan şampiyonluk. Kıskançlık demeyelim ama keşke biz de öyle olabilsek ama mümkün değil. Trabzonspor’un başlangıcı ve bugünlerine gelmesinde emeğimiz olduğu için çok mutluyuz. Biz çok gururluyuz” dedi.

NECATİ ÖZÇAĞLAYAN: REKOR KIRACAKTIK

Trabzonspor’un bir diğer efsanesi Necati Özçağlayan ise açıklamasında, “Bizim dönemlerde bu tür başarıları yaptığımızı bilmiyorduk. Bu filmi görünce neler başardığımızı görüyoruz. Anadolu şehrinin İstanbul’a kafa tutması kolay bir şey değil. Üst üste yaşadığımız şampiyonluklar gerçekten büyük olay. Biz bunu bu film ile bir kez daha anlamış olduk. Bizim bir Kopenhag maçımız vardı ama 1 yıl ceza almıştık. Belki bunu düşünebilsek 6 sene üst üste şampiyonluk olarak rekor kıracaktık. Çok güzel bir film olduğunu söyleyebilirim. Eski günleri hatırlamamızda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS