Süper Lig'de Cumhuriyetin 100.yılında şampiyonluk isteyen Trabzonspor, ara transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Bordo Mavililer hücum oyuncularının yetersiz performansları sebebiyle bu bölgeye transfer yapmak istiyor. 

Hücum bölgesinde oynayan Djaniny, Maxi Gomez ve Umut Bozok'un hem Avrupa Ligi hem de Süper Lig'de oynanan 20'den fazla mücadelede 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Bu sebeple Trabzonspor'un hücum bölgesine transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan Trabzonspor forvet oyuncuları Djaniny ve Maxi Gomez'e farklı transfer tekliflerinin geldiği iddia edildi. Karadeniz ekibinin kurmayları 2 oyuncudan 1'inin satışına izin vereceği gelen iddialar arasında. Bordo Mavililer buradan açılacak alanla hücum bölgesine transfer yapmayı düşünüyor.

TRABZONSPOR'UN HEDEFİNDE ABOUBAKAR VAR

Trabzonspor'un hücum bölgesine düşündüğü oyuncunun biz zamanlar Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan oyuncu hali hazırda Arabistan ligi ekiplerinden Al-Nassr FC forması giyiyor. Yıldız futbolcu bu sezon forma giydiği 8 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi. 

Başarılı forvet oyuncusu Beşiktaş formasıyla çıktığı 67 maçta 35 gol ve 9 asistlik performans göstermişti. 

Trabzonspor yönetiminin oyuncuya dair herhangi bir girişimde bulunup bulunmayacağı merak ediliyor. 

VİNCENT ABOUBAKAR KİMDİR?

30 yaşındaki Vincent Paté Aboubakar 22 Ocak 1992, Garoua doğumlu santrfor mevkiinde oynayan Kamerunlu millî futbolcudur. Dûrî el-Muhtarifin es-Suudî ekiplerinden En-Nasr'da oynamaktadır.

Aboubakar daha önce Coton Sport FC, Valenciennes FC, FC Lorient, FC Porto, Beşiktaş, FC Porto, Beşiktaş ve Al-Nassr FC formaları giydi.