Türkiye Kupası Final Maçı Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor Türkiye Kupası Final Maçı Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Papara Park'taki mücadele 1-1 sona erdi.

Başakşehir, 11. dakikada Dimitrios Pelkas ile öne geçti. Trabzonspor, Pelkas'ın golüne 34. dakikada Batista Mendy ile karşılık verdi.

Trabzonspor'da Başakşehir karşısında fileleri havalandıran Mendy, bordo-mavili forma altındaki ilk golünü attı.

Başakşehir karşılaşmasından önce Papara Park'ta son olarak Kayserispor'a 1-0 kaybeden Trabzonspor, iç sahada üst üste iki maçta puan kaybı yaşadı. Başakşehir ise 2 maç sonra puan kaybetti.

Bu maçta alınan birer puanın ardından Trabzonspor 27, Başakşehir ise 19 puana yükseldi.

Trabzonspor, ligde bir sonraki maçında MKE Ankaragücü deplasmanına gidecek. Başakşehir sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak.

ABDULLAH AVCI 11'İ BOZMADI

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında RAMS Başakşehir'i konuk eden Trabzonspor, art arda 3. karşılaşmada da aynı 11 ile sahaya çıktı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK ve İstanbulspor maçlarından sonra RAMS Başakşehir karşısında da aynı oyunculara 11'de görev verdi.

Karadeniz ekibi, sahaya Uğurcan Çakır, Larsen, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Trezeguet ve Onuachu 11 ile çıktı.

Trabzonspor'da Fernandez, Orsic, Benkovic, Teklic, Kerem Şen, Umut Bozok maç kadrosunda yer almadı.

TRİBÜNDE BOŞLUKLAR DİKKAT ÇEKTİ

Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Papara Park tribünlerinde büyük boşluklar yer aldı. Taraftarlar, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için "Şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde bağırarak teröre tepki gösterdi. Maç öncesi de 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.