Trabzonspor FB Maçına Kadar Kapıları Kapattı

Abone Ol
Karadeniz ekibini hak ettiği noktaya taşımak için göreve geldiğini her fırsatta belirten teknik direktör Tolunay Kafkas, dün sarfettiği cümle ile iddialı kişiliğini bir kez daha ortaya koydu. Dün sabahki idman öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne ziyarete gelen Vira Avrupa üyesi bir grup taraftar, Kafkas’a çiçek verdi. Başarılı hoca, “Bu maçı mutlaka almanızı istiyoruz” diyen taraftarları, “Merak etmeyin, alacağız” diye yanıtladı. Çalışma sırasında da tribünde meşale yakan yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu, takımı tribüne çağırdı. Taraftarları selamlayan oyuncular daha sonra antrenmana başladı.

TEKE TEK GÖRÜŞME…

Bordo-mavililer taraftarlar, futbolculara iletilmek üzere kulüp görevlilerine de tatlı verdi. Öte yandan dünkü çalışmaya izinli olarak Almanya’ya giden Halil dışındaki tüm oyuncular katıldı. Kafatasındaki çatlak nedeniyle bir süredir dinlendirilen Zeki de antrenmana çıkarak düz koşu yaptı. Tolunay Kafkas ayrıca, antrenmanlarda oyuncularıyla teke tek görüşme geleneğini dün sürdürdü. Usta teknik adam, Olcan Adın, Adrian ve Henrique ile konuşarak beklentilerini anlattı. Antrenman öncesinde Henrique, Alanzinho ve Mustafa’nın güreşmesi de eğlenceli görüntüler ortaya çıkardı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }