Ligde tam 655 gündür evinde bileği bükülmeyen Trabzonspor, Akyazı’da Fenerbahçe ile oynadığı 6 maçın da sadece 1’ini kaybetti. Bordo-Mavililer, 40 bin taraftarının desteğiyle müthiş seriyi devam ettirmek, 6 puanlık farkı azaltmak ve “Yarışta ben de varım” mesajı vermek istiyor. Araya Giresunsopr mağlubiyetiyle giren ve sezonun ikinci bölümüne Trabzon deplasmanında başlayacak Jorge Jesus'lu lider Fenerbahçe ise zorlu virajda telafi peşinde olacak.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Akyazı'da oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Halil Umut Meler'in yöneteceği 90 dakika ile ilgili tüm detaylar anbean fanatik.com.tr'de olacak.

Trabzonspor-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Hamsik, Visca, Bakasetas, Trezeguet, Umut

Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Gustavo, Szalai, Samuel, Crespo, Arao, Ferdi, İrfan Can, King, Valencia

Jorge Jesus'un imha planı hazır

Lider Fenerbahçe, sezonun ikinci bölümüne Trabzon deplasmanında başlayacak. Sarı-Lacivertli kafile dün şehire gitti. Sakatlıkları bulunan Joao Pedro, Ezgjan Alioski, Luan Peres ve Arda Güler kadroda yer almadı. Kaleci Altay Bayındır’ın oynayacak durumda olması, Jesus’un yüzünü fazlasıyla güldürdü. Portekizli teknik adam, ekibiyle birlikte Bordo-Mavililer’i detaylı bir şekilde analiz etti. Öğrencilerine, “Bize beraberlik yetmez, kazanacağız” diyen tecrübeli hoca, oyun planını belirledi. Jesus, Trabzonspor’un geriden oyun kurarken kaptırdığı toplarda büyük sıkıntı yaşadığını tespit etti.