Trabzonspor Fırtına Koparacak

Abone Ol
OSCAR CARDOZO

Uzun süredir görüşmeler sürüyor. Trabzonspor, oyuncuyla her konuda anlaştı. Ancak Benfica ile bonservis bedeli konusunda pazarlıklarda bir türlü sona gelinemedi. Bordo- Mavililer’in 5 milyon Euro’luk teklifini düşük bulan Portekizliler en az 6.5 milyon Euro istiyor. Eğer kulüpler el sıkışırsa, Cardozo imzayı atacak. 

HUGO ALMEİDA

Sürpriz bir şekilde Bordo-Mavililer’in gündemine girdi. Beşiktaş’la olan sözleşmesi bitti ve boşa çıktı. Trabzonspor, Portekizli yıldız için yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücreti gözden çıkarttı. Bu rakamı veren başka bir Avrupa kulübü olmadığı için Hugo Almeida, Dünya Kupası sonrası Trabzonspor’un teklifini kabul edebilir. 

SANTA CRUZ

Adaylar arasında maliyeti en düşük isim olarak dikkat çekiyor. Bonservis bedeli 2 milyon Euro civarında. Yıllık 1.5 milyon Euro maaşa da ‘evet’ dedi. Ancak Trabzonspor’un önceliği konumunda değil. Eğer Cardozo ve Almeida’da beklenen gelişmeler yaşanmazsa, yönetim Santa Cruz’la temasa geçerek bu transferi bitirmeye çalışacak. 

MAME DİOUF

Hannover’le sözleşmesi bitti ve boşa çıktı. Bonservisi olmaması avantaj gibi gözükse de Senegalli golcü bu durumu pazarlıklarda koz olarak kullanıyor. Wolfsburg’un teklifini geri çevirdi. Stoke’la görüşüyor. Trabzonspor yeniden kendisiyle temasa geçebilir ama 3 milyon Euro imza parası talebini aşağı çekmesi şart... 
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }