Trabzonspor Üçüncülüğü Garantiledi Trabzonspor Üçüncülüğü Garantiledi

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK deplasmanına konuk oldu. Gaziantep Kalyon Stadyumu'ndaki maçı Trabzonspor 3-1'lik skorla kazandı.

Trabzonspor'un gollerini 48 ve 76. dakikalarda Trezeguet ile 59. dakikada Anastasios Bakasetas attı. Gaziantep FK'nın tek golü 80. dakikada Denis Dragus'tan geldi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, ligde bir hafta aranın ardından kazandı ve 26 puana yükseldi. Gaziantep FK, 15 puanda kaldı.

Trabzonspor, ligde gelecek hafta sahasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Gaziantep FK, Hatayspor ile puan mücadelesi verecek.

İLK YARI GOLSÜZ GEÇTİ

Gaziantep FK ile Trabzonspor arasında oynanan maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Trabzonspor, rakip kalede daha tehlikeli olurken, bordo-mavililerde Paul Onuachu ve Trezeguet, Gaziantep FK kalecisi Nita'yı geçemedi.

TRABZONSPOR GOLLE BAŞLADI

Trabzonspor ikinci yarıya golle başladı. 48. dakikada sağ kanattan gelen ortada Paul Onuachu'nun kafa vuruşu savunmadan sekti. Trezeguet, bu topu tamamladı ve takımını 1-0 öne taşıdı.

59'DA FARK İKİYE ÇIKTI!

Trabzonspor, 59. dakikada durumu 2-0 yaptı. Ceza sahası dışında topla buluşan Anastasios Bakasetas, sağ ayağıyla yaptığı vuruşla durumu 2-0 yaptı.

YİNE TREZEGUET!

Trabzonspor'da ilk golü atan Trezeguet, 76. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Bu dakikada sağ kanattan gelen ortada Enis Destan'ın kafa vuruşu kaleci Nita'dan döndü. Trezeguet, tıpkı ilk golde olduğu gibi pozisyonu iyi takip ederek kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı.

DRAGUS, FRİKİKTEN AVLADI

Gaziantep FK, 80. dakikada farkı ikiye indirdi. Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına Denis Dragus geçti. Dragus, serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü ve durumu 3-1 yaptı.

TRABZONSPOR KAZANDI

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Trabzonspor, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.