Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, sahasında Kasımpaşa ile karşılaştı. 1-0 öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. Galibiyet hasretini 4 maça çıkaran bordo-mavililer, Antalyaspor ile 1-1 berabere kalırken Galatasaray'a 5-1, Çaykur Rizespor'a ise 1-0 mağlup olmuştu.

16 GÜNDE 11 PUAN

İki Tarih Arası Farkı Gün, Ay, Yıl, Saat, Dakika Olarak Hesaplama İki Tarih Arası Farkı Gün, Ay, Yıl, Saat, Dakika Olarak Hesaplama

Karadeniz devi, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta toplam 11 puan kaybetti. 16 gün içerisinde sadece 1 puan hanesine yazdırabilen bordo-mavililer, 37 puanda kaldı. Ama yine de üçüncü sıradaki yerini korudu.

EVDE KALESİ YIKILDI

Fırtına, ligde bu sezon iç sahada 11 maç oynadı. Evinde ilk 9 karşılaşmada kalesinde sadece 8 gol gören bordo-mavililer son 2 haftada ise 8 gol yedi. Galatasaray'dan 5, Kasımpaşa'dan 3 gol yiyerek son iki maçta bu sayıya ulaştı.

FARK 23'E YÜKSELDİ

Trabzonspor bu sezon ligde gösterdiği performansla zirvenin uzağında kalırken, son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve ile arasındaki puan farkını 23'e çıkardı. Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon aynı süreçte 38 puan elde etmişti.

Editör: Hasan Yılmaz