TRABZONSPOR

Trabzonspor Hesabı Evinde Kapatıyor

Abone Ol

Süper Lig'de Trabzonspor sezona 'son şampiyon' unvanıyla girmişti. Ancak işler istediği gibi gitmedi. Özellikle deplasman maçlarında yitirdiği puanlarla zirve yarışına erken veda etti. Bordo-mavililer dış sahada farklı yenilgiler de aldı. Fırtına şimdi tek tek hesap kapatıyor.

Trabzonspor ilk devrede 5-2 yenildiği Antalyaspor'u 2-0, ardından da 3-2 mağlup olduğu Adana Demirspor'u sahasında 4-1 mağlup ederek rövanşları almıştı. Son olarak ligin ilk yarısında İstanbul'da 4-1 mağlup olduğu Karagümrük'ü 4-1 yenerek bir hesabın daha üstünü çizdi.

Bordo-mavililer, ligin 37. haftasında sahasında Alanyaspor'u da yenmesi halinde ilk yarıda deplasmanda yenildiği tüm rakiplerinden rövanşı almış olacak. Trabzonspor, Alanyaspor'a 5-0 kaybederek bu sezonki en farklı yenilgisini almıştı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }