Trabzonspor Kulübü Başkan adayı Ertuğrul Doğan ve yönetim listesinde yer alan ekibi ile birlikte bugün 1461 Trabzon Kulübünü ziyaret ederek, Başkan Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

26 Mart Pazar günü yapılacak olan kongreye tek aday olarak girecek olan Doğan, seçim sonrası Trabzonspor Kulübü’nün 1461 Trabzon Futbol Kulübüyle ile daha iyi bir birliktelik halinde olacağını ifade etti.

Yapılacak olan protokolle ilişkilerin artacağını da dile getiren Doğan, “1461 Trabzon Futbol Kulübü ile bir protokol yapacağız. Bu protokolle hem Trabzonspor kazanacak hem de 1461 Trabzon FK kazanacak. Gerek oyuncu alış verişi gerekse diğer yönden iki kulüp birbirine destek olacak. Ama öncelikli hedefimiz bunun için 1461 Trabzon FK’nın 1.Lig’e çıkması gerekiyor. Bunu da hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu da, Doğan’a Pazar günü yapılacak olan seçim sonrası yeni görevinde başarılar dileyerek, “Ertuğrul Doğan ile uzun yıllardır dostluğumuz var. Yeni yönetiminde de değerli arkadaşlarımız var. Kendisinin kulübümüzle ilgili düşünceleri bizi son derece memnun etmiştir. Bizim her zaman düşüncemiz, ‘Trabzonspor bizim abimiz, burada gelişen oyuncuları Trabzonspor’da görmek istiyoruz’ olmuştur. Trabzonspor’a desteğimiz her zaman sürecektir. 1. Lig’de olduğumuzda bu daha da verimli olacaktır. İnşallah bu sezon 1. Lig’e çıkıp, Trabzonspor’a oyuncu gelişimi anlamında desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Fr_9GP3XwA4O8nLFr_9GOoXgAAEqYh3-752-73

Editör: Haber TS