Trabzonspor'da orta saha transferi için çalışmalar sürüyor.

Birçok oyuncunun gündeme geldiği günlerde Avrupa'da transfer penceresinin kapanmasının ardından gözler 15 Eylül'de kapanacak Türkiye'ye çevrildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre, Trabzonspor, İngiltere ekiplerinden Brighton'da forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Steven Alzate ile ilgileniyor.

Avrupa'da olduğu gibi İngiltere'de de transfer penceresinin kapanması ile oyuncunun gidebileceği takım sayısı oldukça azaldı.

Brighton'ın Caicedo'yu Chelsea'ye rekor bonservis ile satması ve onun yerine Fransız ekibi Lille'den Carlos Baleba'yı transfer etmesi ile Alzate, kadroda şans bulmakta zorlanabilir.

İngiliz ekibinin teknik direktörü Roberto De Zerbi, Alzate'nin durumu hakkında İngiltere'de transfer penceresinin bitmesine saatler kala açıklamalarda bulundu.

De Zerbi, oyuncunun durumu için "Ne yazık ki her pozisyonda ikiden fazla oyuncuya sahip olmak zorlayıcı bir durum. Fakat o kalırsa onu unutmam. Çok fazla maç yapacağız ve bence Alzate burada önemli hale gelebilir" ifadelerini kullandı.