Karadeniz devi, geçen sezonun 30. haftası öncesinde göreve gelen Hırvat hoca yönetiminde 16 lig maçında 8 galibiyet, 8 mağlubiyet yaşadı. Bjelica ile sadece bir kez 3 maç üst üste kazanarak 9 puan elde eden Fırtına, Abdullah Avcı ile 4 maç art arda puan çıkararak istikrar yakaladı

Trabzonspor teknik direktör Abdullah Avcı ile kalesinde güven verdi. Bordo-mavililer, Bjelica yönetiminde 8 maçta 11 gol kalesinde görürken, maç başına 1.37 gol yedi. Karadeniz devi, Avcı ile 4 maçta sadece 3 gol yerken, maç başına 0.75 gole düştü.

KENDİNİ SOLLADI

Samsunspor Trabzonspor Maçına İlgi Büyük Samsunspor Trabzonspor Maçına İlgi Büyük

Teknik direktör Abdullah Avcı, Trabzonspor'da ilk döneminden daha iyi bir başlangıç yaptı. 2020-2021 sezonun 9. haftasında göreve gelen Avcı ile bordo-mavililer, ilk 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ile 8 puan toplamıştı. Avcı ile ikinci döneminde 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Karadeniz devi, 10 puan elde ederek ilk dönemini geride bırakmayı başardı.

22 PUANA ULAŞTI

İlk 8 haftada Nenad Bjelica ile 4 galibiyet ve 4 beraberlik alan Trabzonspor, Abdullah Avcı geldikten sonra çıktığı 4 maçta 10 puanı hanesine yazdırdı. Şampiyon hoca, 9. hafta başlarken 7. sırada olan bordo-mavili takımı milli araya 22 puanla taşıdı.