Trabzonspor, Süper Lig'in 37. haftasında bugün Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Oynadığı son 5 maçtan beraberlikle ayrılarak zirve yolunda ciddi puan kayıpları yaşayan bordo-mavililer, evinde oynayacağı rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak galibiyet özlemini sonlandırmayı hedefliyor. Fırtına, Süper Lig'de en son galibiyetini MKE Ankaragücü karşısında 31. haftada elde etti. Rakibi karşısında sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılan Fırtına ardından oynadığı 5 maçtan beraberlikle ayrıldı. En son galibiyetini 34 gün önce sahasında alan Karadeniz devi, söz konusu periyotta 10 puan kaybederken, hanesine 5 puan yazdırabildi.

EN UZUN SERİ 42 YIL ÖNCE

Süper Lig'de oynadığı son beş maçtan birer puanla ayrılan Trabzonspor, lig tarihinde daha uzun bir beraberlik serisini sadece bir kez yaşadı. 1979-80 sezonunda Ekim ve Aralık 1979 tarihleri arasında 7 maçlık beraberlik serisi yakalayan Trabzonspor, rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak seriyi sonlandırmak istiyor.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Marlon, Berat, Baker, Yusuf, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

KARAGÜMRÜK: Aykut, Hedenstad, Fatih, Jimmy, Ndao, Muhammed, Aksel, Lens, Sedat, Salibur, Mevlüt

TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak zorlu karşılaşma bugün saat 16.00'da başlayacak. Hakem Ali Şansalan'ın düdük çalacağı maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR RAKİBİNE YENİLMEDİ

Bordo-mavililer, Fatih Karagümrük ile Süper Lig'de oynadığı 3 maçtan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Söz konusu maçlarda Trabzonpor, rakibine 5 gol atarken kalesinde ise 1 gol gördü. Karadeniz ekibi sezonun ilk yarısında rakibiyle İstanbul'da oynadığı maçı 2-1 kazanmıştı.

ALI ŞANSALAN YÖNETECEK

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçını hakem Ali Şansalan yönetecek. Fırtına, Şansalan ile bugüne kadar 3 maça çıktı. Bu periyotta 1 galibiy et aldı, 2 defa da kaybetti.

YUSUF SARI OYNAYACAK

Bordo-mavili takımda kadroda önemli bir değişiklik yapmayı planlamayan Avcı'nın sadece kart cezalısı olan Bakasetas'ın yerine Yusuf Sarı'ya ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

KARAGÜMRÜK'DE 10 EKSİK

Fatih Karagümrük'te Trabzonspor Maçı önecesi çeşitli sebeplerden dolayı 10 oyuncunun forma giymesi beklenmiyor. İstanbul Ekibinde sakatlığı bulunan Alparslan Erdem bu maçta süre alamayacak. Öte yandan virüse yakalanan Bertolacci, Sobiech, Roco, Efe Tatlı, Zukanovic, Campi, Balkovec, Koray Altınay ve Castro Trabzon kafilesinde yer bulamayacak.

Editör: TE Bilişim