Süper Lig'in güçlü eliplerinden Trabzonspor, Dünya Kupası için verilen arayı dolu dolu geçirmek istiyor. Hem sakatlıkları bulunan oyuncuların dönmesi antrenman eksikliklerinin bulunmasuıhem de hemen aranın ardından Trabzon'da Fenerbahçe ile oynanacak olan mücadele sebebiyle Trabzonspor bu arayı dolu dolu geçirmek istiyor. Bordo Mavililer bu doğrultuda Kasımpaşa ile hazırlık maçı oynayacak. Trabzonspor'un bu hazırlık maçını nerede oynayacağı merak ediliyordu. Bu sorunun cevabı bugün belli oldu.

Trabzonspor Kulübü, Kasımpaşa ile Kocaeli Stadı’nda maç yapmak için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne başvurdu. Genel müdürlük, bilgi verdiği Kocaelispor Kulübü’nden olumlu yanıt aldıktan sonra stadı Trabzonspor’a kiraladı.

BAŞKAN “İYİ İLİŞKİLER İÇİN”

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, “Süper Lig kulüpleriyle iyi ilişkiler içerisinde olmamız lazım. Bu yüzden karşı çıkmadık.  Artık zeminimiz hibrit çim, bir sıkıntı olacağını sanmıyoruz” dedi. 10 Aralık Cumartesi günü oynanacak maçın saati daha sonar netleşecek. Trabzonspor’un kiralama bedeli olanak Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne 200 bin TL dolayında bir ücret vereceği belirtildi. Kocaelispor Kulübü stat kirası için 40 bin TL ödüyor.