Spor Toto Süper Lig'in 27. Haftasında Trabzonspor saat 16.00'da kendi sahasında Kayserispor'u konuk edecek. İki takım yöneticileri maç öncesinde TSYD'de bir araya geldi. 

Trabzonspor yöneticisi Derviş Köz ve Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

2 SENEDİR TRABZON DİYE BAĞIRMALARINI ÖZLEDİK

Bu buluşmada açıklamalarda bulunan Trabzonspor yöneticisi Derviş Köz; "Ülkemizin zeki insanların yetiştiği yer Kayseri. Trabzon ve Trabzonspor olarak bizim onlarla uzun yıllara dayanan arkadaşlığımız dostluğumuz var. Sahada rekabet, maçtan sonra da dostlukların devam edeceğini biliyoruz. Aramızda ufak tefek kırgınlıklar olabilir. Kayserispor ile yıllardır süren dostluğumuz var. Böyle ufak tefek olayların dostluğumuza zarar vereceğini düşünmüyorum. Son 2 senedir 61. dakikada Trabzon diye bağırmalarını özledik." dedi.

61. DAKİKADA TRABZON SESLERİYLE STADYUMU İNLETEN GRUBUN MENSUBUYUM

Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç; "Ülkemiz zor dönemden geçiyor. Deprem acıları halen bağrımızda yanıyor. Trabzon şehrinin ve Trabzonspor'un depremzedelere yaptıkları yardımlara müteşekkiriz. Kayseri'de de çok şükür can kaybı yok ama hasarlı binalarımız var. Başkanımla birlikte hep Trabzon camiası hem Kayserispor camiasının birlikte olması gerektiğini düşünüyoruz. Bugün taraftarlarımızla birlikte buraya geldik. Hem Trabzon şehri Trabzonspor'dan çok güzel ev sahipliği gördük. Biz Trabzonspor ile kardeş takımız. Son birkaç yıldır kontrolden çıkan açıklamaların arkasında değiliz. Ben de geçmişi taraftarlığa dayanan bir yönetici olarak 61. dakikada Trabzon sesleriyle stadyumu inleten bir taraftar grubunun mensubuyum. Karşılıklı bu kırgınlıkların giderilmesi anlamında bu maçı fırsat olarak görüyoruz."

KAYSERİSPOR TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞUNU NEDEN KUTLAMADI

Sözlerine devam eden Basın sözcüsü Samet Koç; "Geçen yıl Trabzonspor'un şampiyonluğu bence çok kıymetli. Biz de bunu taraftarlar olarak mutlulukla karşıladık. Bu coşkuyu biz de yaşamak isterdik. Trabzonspor'un şampiyon olması İstanbul kulüpleri açısından istenilen bir şey değil. O dönem Kayserispor'un taraf olması doğru davranış değil. Bu durum Kayseri şehrinin görüşünü yansıtmıyor emin olabilirsiniz. Trabzon bizim kardeş takımımız. Camia olarak geç de olsa bugün şampiyonluğunu kutluyoruz."

haberts.com

Editör: Hasan Yılmaz