Maç sonunda oyuncularıyla mini bir toplantı düzenleyen Abdullah Avcı, anaokulundan başlayamayız burası Trabzonspor diyerek şu ifadelere yer verdi:

Takımda Kalmak İstiyor Takımda Kalmak İstiyor

"İnişlerimizi çıkışlarımızı, benim de dahil olmak üzere, toparlanmamız gerekiyor. Bu bir takım oyunu; ben planları hazırlarım, birlikte bir şeyler yaparız. Ekip ile beraber bazen çıkar, bazen çıkmaz; bu ayrı bir konu. Ancak futbolun kendi gerçekleri var, bu oyunun da kendine özgü gerçekleri bulunuyor. Artık benim dönemimde oynanan spontane oyunlardan değil. Okul bahçesinde oynadığınız sıradan bir oyun değil. Tek tek çalışıyoruz, anaokulundan başlayamayız. Burası Trabzonspor, ben ne kadar taktik ve teknik versem de, enerjinizle birlikte olmadan başarıya ulaşamayız. İlk olarak, takım olarak doğru oyun alanlarını ve doğru yaşam tarzını benimsemeliyiz. Ancak bu şekilde kazanabiliriz.

Evet, kazandık. Mutlu muyuz? Harika! Şimdi kazandığımızın keyfini çıkaracağımız zaman. Kazanma duygusunu tekrar yansıttığınız için hepinize bu anlamda teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık! Ancak unutmayalım ki, çok çalışmamız gerekiyor. Her zaman kalitemizi arttıracağız. Hepinize tekrar teşekkür ederim."dedi.

Editör: Haber TS